jump to navigation

Telenovelele astea. martie 25, 2009

Posted by pawsy in Ganduri.
trackback

Cand eram eu mica, erau in mare voga doua fete de peste multe tari, spanioloaice, numite Natalia Oreiro si Thalia. Si apareau zeci de telenovele cu ele si AcasaTV isi facea rating cu ele si le difuzau videoclipurile in pauzele din timpul telenovelelor. Cred ca au fost primele telenovele ajunse la noi, si de acolo s-a produs un boom.

Ei, nu-mi plac persoanele care zic ca telenovelele sunt pentru oameni fara scoala, plictisiti, care sparg seminte in fata televizorului toata ziua. Ma jignesc pe mine si, implicit, pe mama mea, cu care aveam program in fiecare weekend cand erau respectivele telenovele si Fetele Gilmore pe seara. Sa-l vad eu pe ala care a facut atata scoala cat a facut a mea mama si in felul in care a facut-o si sa-l vad ca asculta Beethoven si se uita doar la filme de Palm d’Or.

Sa fim seriosi si cinstiti, ne dam mari inteligente si genii dintre Carpati aratand cu degetul la cel de langa noi. Daca ati fi atat de inteligenti, ati intelege ca televizorul a fost facut nu doar sa informeze, ci si sa distreze. Lasati pretentiile venite din alte secole. Si-apoi telenovelele aparute astazi, cele romanesti, ma refer, sunt doar o modalitate de-a mai face ceva bani. Si se vede asta. Dar daca omu’ toata ziua a muncit, a trebaluit, a umblat, s-a certat, a dat spagi si ce face romanu’ de zi cu zi, de ce sa nu poata sa scape si-ntr-o alta lume cand are muschiul lui chef? Si nu, filmele de la Hollywood nu sunt cu mult mai bune, ci doar au enorm de multi bani. (Zic de zecile de filme care apar in fiecare zi, nu compari o telenovela cu un castigator de ‘spe mii de premii, care, fie vorba intre noi, tot proaste sunt majoritatea).

Live and let live.

Reclame

Comentarii»

1. oana m. - martie 25, 2009

ai foarte mare deptate. ma satur pe zi ce trece tot mai mult de zecile de ‘desptepti’ care nu stiu decat sa se lege de altii. la fel e si cu genurile de muzica.

2. dush - martie 25, 2009

ma, pana la capat ce mi-e ca vorbesc spaniola sau engleza. telenovela = serial = soap opera. si de ex. am preferat fro telenovela cu natalia oreiro care are actiune sanatoasa si spumoasa lui tanar si nelinistit care e mai tras de par decat se poate inchipui. insa tu n-ai prins sclava izaura?!

3. pawsy - martie 25, 2009

@ oana – da, si la muzica e la fel, dar daca te bagi intr-o discutie din-asta, nu mai iese nimeni viu, pentru ca toti au dreptate si se omoara intre ei. Mai ales ca muzica e atat de importanta in viata unui om (no idea why) ca-l si defineste (another load of crap).

@ dush – nu cred ca am prins sclava izaura. Era de mare angajament de-o pomeneste toata lumea, nu? 😛

4. boua - martie 26, 2009

@Skippy, sclava izaura a fost primu` serial strain neDallas de dupa revolutie….
Cat despre telenovele, cui dracu` ii pasa la ce se uita lumea atata timp cat nu fac din asta si problema altora care nu-s deloc interesati, sau cat timp telenovela nu devine centru vietii lor…si singuru` motiv pentru care-si mai taraie existenta pe pamant?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: